Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oproštaj s Modrima

Tonel: Hvala svima, uvijek ću biti vjerni navijač Dinama

Tonel (1)
Slavko Midžor/Pixsell
07.12.2012.
u 23:12

- Posljednji mjeseci nisu bili onakvi kakve klub niti ja zaslužujemo, ali takve stvari se u poslu događaju

Tonel će mnogima ostati u lijepom sjećanju, bio je jedan od najboljih, ako ne i najbolji stranac u Dinamu, a sada je došlo vrijeme rastanka. Za službenu stranicu Dinama dao je oproštajni intervju.

- Hvala svima na prekrasne dvije i pol godine u Dinamu. Odlazim iz Zagreba, ali dobri trenutci koje sam ovdje ostvario će zauvijek ostati u meni. Posljednji mjeseci nisu bili onakvi kakve klub niti ja zaslužujemo, ali takve stvari se u poslu događaju. Kao što sam rekao, proveo sam ovdje prekrasne dvije godine i kada podvučem crtu ispod svega napravljenog - sve je bilo super i pamtit ću samo dobro - rekao je za stranicu GNK Dinamo i nastavio:

- U Dinamu sam prvi puta osvojio državno prvenstvo; i to dva puta. Isto tako sam dao svoj doprinos u dvije uzastopne Lige prvaka, a to je bilo ono o čemu sam pričao sa Zdravkom Mamićem kada sam dolazio. Europska liga se već igrala nekoliko godina, a Liga prvaka je bila cilj i želja te sam ponosan što smo u tome uspjeli. Uglavnom, osjećam da sam odradio svoj posao ovdje.

Tonel je u Dinamo došao u kolovozu 2010. godine i za Modre odigrao 85 natjecateljskih utakmica te zabio 7 pogodaka. U isto vrijeme je s Dinamom osvojio dva nacionalna prvenstva, jedan Kup, jednom igrao skupine Europske lige te dva puta skupine Lige prvaka.

- Na koncu, danas su mi čelni ljudi kluba rekli da su zadovoljni sa mnom i važno mi je da odlazim u takvom tonu. Oduvijek smo imali odličan odnos i važno mi je da smo rastali isto tako.

Osvrnuo se i na svoje suigrače.

- Neki dan smo imali zajedničku večeru i važno mi je da sam i s njima imao odličan odnos te smo se lijepo pozdravili. Osjećao sam uvijek njihovo poštovanje prema meni i cijenili su moj korektan odnos prema poslu te im želim puno sreće.

 Za kraj je i otkrio zašto odlazi.

- Odlazim najviše zbog obitelji. Moje troje djece se ipak nije ovdje tako dobro snašlo kao ja, a Portugal je naš dom. Ja sam obiteljski čovjek, meni je obitelj na prvom mjestu i oni su glavni razlog mojeg odlaska. U Portugalu su njihovi prijatelji i ostatak obitelj te zaslužuju normalno djetinjstvo. Kažem, obitelj je na prvom mjestu i ne želim više da smo razdvojeni, da putuju puno avionom i slično. Želimo živjeti zajedno kao obitelj, a to možemo samo u Portugalu. U budućnosti ću uvijek gledati kako igra Dinamo, kako su prošli te ću pratiti klub. Vječno ću biti navijač Modrih.

 

 

Ključne riječi

Komentara 12

MA
marmax
23:40 07.12.2012.

Hvala na svemu. Najbolji stranac ikada u Dinamu.

ST
stargate
23:48 07.12.2012.

Adios Amigos,hvala ti kao sportasu i covjeku,dodi nam opet!

ST
stoka
23:38 07.12.2012.

Duboki naklon Tonelu. Želimo ti sve najbolje u životu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije