Bivši osvajač RG-a

Tony Roche: Nije mi jasna Federerova ideja s Ljubičićem

Ivan Ljubičić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
25.01.2016.
u 09:46

- Ivan je bio sjajan igrač, a ima iskustva i kao trener jer je surađivao s Raonićem. No, iskreno ne znam koja je Rogerova ideja s njim

Tony Roche bivši je tenisač koji se može pohvaliti velikim uspjesima, a najveći mu je zasigurno osvajanje Roland Garrosa 1966. godine. Nakon igračke, ostvario je i sjajnu trenersku karijeru u kojoj je vodio Lendla, Raftera, Federera, Hewitta... U razgovoru za B92 osvrnuo se na suradnju Rogera Federera i Ivana Ljubičića.

- Ivan je bio sjajan igrač, a ima iskustva i kao trener jer je surađivao s Raonićem. No, iskreno ne znam koja je Rogerova ideja s njim, rekao je Roche i dodao:

- Bilo mi je jasno što je Federer htio dobiti s Edbergom, želio je postati još ofenzivniji. Sada se nadam da će i dalje tako igrati jer samo u tom slučaju može pobjeđivati igrače iz vrha.

>>Novak Đoković jedva u četvrtfinale, Serena Williams bez ikakvih problema

Komentara 6

DU
Deleted user
14:04 25.01.2016.

Federerova ideja - Djokovica zaustaviti i osvojiti 18. GS!

Avatar rashomonn
rashomonn
16:39 25.01.2016.

Raonić proigrao čim se rešio Ljube , kao Noletov fan nadam se da će Ljuba "pomoći "Rođi kao i Milošu.

IV
ivanjoksimovic
10:24 25.01.2016.

Nije ni meni. Mozda "potez ocajnika" u pokusaju da jos vise skrati poene zbog svojih godina. Stari je on lisac. Ima on nekakvu ideju sigurno. Samo da se ne pretvori u potpunog servis-volej igraca, steta bi bilo. Moze on i dalje mnogo bolje od toga. Osim ako mu statistika nije najvaznija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije