Jasna poruka

Torcida bojkotira derbi protiv Dinama?

'sport-28.05.2009.,split,Hrvatska-torcida finale kupa na poljudu u splitu hajduk dinamo  Photo: Nino Strmotic/Vecernji list'
'Nino Strmotic/Vecernji list'
27.10.2009.
u 17:13

Postoji, doznajemo, velika mogućnost da Hajduk u subotu dočeka Dinamo pred praznim sjeverom! Torcida još nije zauzela službeni stav, no sudeći prema mišljenjima koja navijači izražavaju po forumima, postoji mogućnost da bojkotiraju derbi.

Uz to, već je počeo kružiti SMS kojim se navijači pozivaju da ne dođu na utakmicu.

Žele tako prosvjedovati protiv loših igara Hajduka, no još više protiv nedovoljnog zalaganja prvotimaca koji, mišljenje je mnogih, sramote bijeli dres i Hajdukovo ime.

Neće se vodstvo kluba navijača tek tako odlučiti na taj potez, ipak Torcidina pjesma Hajduku poručuje da ga nikada neće napustiti. No prevlada li mišljenje da navijači trebaju bojkotirati susret, dogodit će se to prvi put u povijesti.

Službeni stav vodstvo Torcide zauzet će danas ili sutra te o svemu obavijestiti javnost i navijače. Moglo bi se tako dogoditi da Dinamo na Poljudu subotnji derbi odigra kao na domaćem terenu, uz glasnu podršku svojih Bad Blue Boysa.

Ključne riječi

Komentara 1

JO
jopibk90
18:46 27.10.2009.

Neka i treba......Nije njima stalo do igre samo da pare obrnu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije