NAJAVA UTAKMICE

Torcida eksplozijama, bakljama i navijanjem budila igrače Šahtera

Torcida
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/2
07.08.2014.
u 14:51

U koloni je sudjelovalo nekoliko stotina auta i motora, a za potpuni doživljaj pristaše Hajduka upotrijebili su trube na vozilima i palili baklje.

Hajdukovi navijači po običaju su priredili karusel za igrače Šahtera iz Karagandija koji su bili smješteni u hotelu Atrijum. Torcida je tijekom noći u koloni najavila Kazahstancima što ih čeka, piše 24sata.

U koloni je sudjelovalo nekoliko stotina auta i motora, a za potpuni doživljaj pristaše Hajduka upotrijebili su trube na vozilima i palili baklje.

>> Više pročitajte na 24sata

>> Pun Poljud: Torcida će napraviti sjajno ozračje

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
17:48 07.08.2014.

najžalosnije je kad ovakvo nesportsko ponašanje naši novinarčići prikazuju kao nešto pozitivno, takvo ponašanje je na istom nivou kao i Mamićevo, ali on je negativac.

Avatar antonija17
antonija17
17:57 07.08.2014.

Vidi se inteligencija naroda, treba se unistit sve sto je tvoje. Zato nije ni cudo sto su hrvatski politicari takvi. Sto prebrat izmedu trulog graha?

DI
dinamojavolim
19:26 07.08.2014.

jos da je ovaj novinar igrace sahtara nazvao mamlazima clanak bi bio potpun

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije