UOČI DERBIJA

Torcida: Prosvjed nas ne zanima, Hajduk nam je jedina stranka

\'19.08.2010., Split - Na stadionu Poljud odigrana je nogometna utakmica 4. pretkola Europske lige izmedju HNK Hajduk i Unirea Urziceni.  Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL\'
Ivana Ivanovic/PIXSELL
16.03.2011.
u 20:24

Premda će brojni Hajdukovi pristaše biti u Zagrebu zbog utakmice protiv Dinama, ne namjeravaju se uključiti u prosvjed koji će početi dva sata prije najvećeg hrvatskog derbija.

– Prosvjed nas uopće ne zanima, idemo na utakmicu. Hajduk je naša jedina stranka, ne namjeravamo se uključiti u prosvjed. Jedini nam je cilj da nas bude što više u Maksimiru i da se stadionom, kao i uvijek, ori Hajdukova pjesma. Ide nas u Zagreb puno, putujemo svim raspoloživim sredstvima, jedino još nismo unajmili svemirski brod, a i to ćemo bude li potrebno – rekao je tajnik Torcide Stipe Lekić.

Da su Hajdukovi pristaše i odlučili sudjelovati u prosvjedu, bilo bi to teško izvedivo. Naime, na dan utakmice jake policijske snage blokirat će sve ulaze u Zagreb, kontrole su stroge, a Hajdukovi navijači bit će usmjeravani na jedno mjesto odakle će zajedno otići na utakmicu.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar that_good
that_good
13:37 17.03.2011.

u subotu poslijepodne bit ce idealno za prosetat se gradom i uživat u miru i spokoju, hehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije