U VARAŽDINU

Torcida transparentom kritizirala Dalićevu odluku da ne pozove Marka Livaju

Varaždin i Hajduk sastali se 6. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
26.08.2023.
u 21:25

Zlatko Dalić je s popisa imena za kvalifikacijske utakmice Europskog prvenstva protiv Latvije i Armenije izostavio Marka Livaju. Napadač Hajduka je omiljen među navijačima koji su na utakmici protiv Varaždina transparentom poručili: "Daliću, maži palačinke, a ne nama oči"

Varaždin i Hajduk su ove subote odigrali utakmicu 6. kola HNL-a. Hajduk je izvrsnom igrom u vrlo aktivnoj utakmici uspio izboriti pobjedu pogotkom Leona Dajakua. Tako su bijeli povećali svoje vodstvo na ljestvici i trenutno imaju 15 bodova. Varaždin je četvrti sa šest bodova. Konačan je rezultat bio 2:1 za splitsku momčad.

Navijači Hajduk su transparentom poslali poruku Zlatku Daliću, izborniku hrvatske nogometne reprezentacije. Ovoga ponedjeljka izbornik je objavio popis igrača za kvalifikacijske utakmice Europskog prvenstva protiv Latvije i Armenije. S njega je izostalo najdraže ime splitskoga kluba - Marko Livaja. Torcida se s ovakvom odlukom nije slagala pa su napisali: "Daliću, maži palačinke, a ne nama oči." 

Fotografiju transparenta pogledajte OVDJE.

GALERIJA Hajduk upisao petu pobjedu, Varaždinu prvi poraz

Varaždin i Hajduk sastali se 6. kolu SuperSport HNL-a
1/5

Prva će se utakmica, ona protiv Latvije, igrati na Rujevici u Rijeci 8. rujna. Kako je Dalić objasnio, Livaju nije zvao zbog incidenta koji se na riječkom stadionu dogodio prije završnice Lige nacija. Podsjetimo, Hajduk je na Rujevici sa Šibenikom igrao finale Kupa.

VEZANI ČLANCI:

Tom prilikom osim incidenta s pogrdnim pjesmama, nastala je i materijalna šteta na samome stadionu. Kada je reprezentacija došla na pripreme nekoliko gledatelja dobacivalo je Livaji. Došlo je do verbalnog obračuna, a Livaja je napustio reprezentaciju.

VIDEO Damir Mišković poručio: Neću doći u Dinamovu ložu, idem s Armadom na južnu tribinu!

Komentara 7

DE
Dex
22:15 26.08.2023.

Letva je samoinicijativno napustio pripreme, takve cvilidrete nam nisu potrebne. Lik koji nacionalistički u šovinistički vrijeđa sve oko sebe nije podoban za bilo koju reprezentaciju. Samo nek on igra na četiri kafića jer je to realno njegov intelektualni doseg

ZG
zg1985
23:53 26.08.2023.

ovi su potpuno iskljuceni iz svake stvarnosti

DU
Deleted user
00:39 27.08.2023.

Sta se imaju buniti je li ili nije pokupio svoje strace, napustio repku i otisao doma ko uvrijedena stara frajla? Je li ili nije ga Dalic, pazi sad ovo MOLIO da se vrati, a on nije htio ni cuti? Lik si je sam zatvorio vrata repki za sva vremena, on bi se trebao prvo ispricati Dalicu i repki da bi uopce dosao u obzir kao igrac na kojeg se moze racunat i tek onda je, mozda ali to jako tesko, moguce da ga pozovu. Kalinic je napravio slicno ko i on al to mu je bilo ujedno i zadnje jer vise ga nisu zvali i tako nece ni njega. Dalic i strucni stozer su dosljedni i pokazali su koji nivo rada i ponasanja traze i ocekuju od igraca. Jednom kad kazes NE izborniku taj te vise nece moliti i prositi da dodes igrat nego ce te otpisati za sva vremena. Ne moze on raditi sta hoce i dolaziti i odlaziti iz repke kada mu se prohtije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije