Ludnica u Splitu

Torcida u pet sati ujutro na Poljudu dočekala igrače Hajduka

Hajduk, Poljud (1)
Foto: Tino Jurić/Pixsell
1/5
23.05.2013.
u 09:03

– Zaslužili smo trofej, teško smo radili za njega i hvala svim ljudima u klubu i onima koji su nas došli podržati

Nogometaši Hajduka ukupnim su rezultatom 5:4 pobijedili Lokomotivu i osvojili hrvatski kup. Prvi je to trofej splitske momčadi nakon tri godine pa je slavlje zbog njegova osvajanja bilo golemo. Počelo je već na maksimirskom stadionu, a nastavilo se u autobusu u kojem je cijelo vrijeme tijekom povratka u Split vladala odlična atmosfera.

A u svoj grad igrači Hajduka vratili su se oko pet sati ujutro te odmah otišli na Poljud na kojem su ih dočekali navijači. Njih oko tisuću gromoglasnim je pjevanjem i navijanjem pozdravilo svoje ljubimce.

– Zaslužili smo trofej, teško smo radili za njega i hvala svim ljudima u klubu i onima koji su nas došli podržati – rekao je kapetan Mario Maloča.

>>Tudor: Bili smo bolji, ponosan sam na igrače i navijače!

>>Trofej nakon tri godine: Hajduk osvojio Kup!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije