Sporni intervju

Torres omalovažavao suigrače, Chelsea pokrenuo istragu

Torres
PA/Pixsell
12.09.2011.
u 18:53

Fernando Torres morat će objasniti vodećim ljudima u Chelseaju svoje izjave koje je dao u intervjuu za službenu stranicu Primere. Naime, španjolski je napadač za neke svoje suigrače kazao da su stari i spori

Menadžer Chelseaja Andre Villas-Boas zatražio je od Torresa objašnjenje za izjave koje je dao internetskom portalu. Intervjuu je prvo objavljen na španjolskom, a kasnije je preveden na engleski. Torres tvrdi da njegove riječi nisu dobro prevedene.

Chelseajevo je vodstvo zatražilo kopiju originalnog intervjua na španjolskom jeziku. Menadžer Villas-Boas nije spomenuo nikakve stroge sankcije za Torresa ako se pokaže da su riječi u intervjuu dobro prevedene.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Idler 3
Idler 3
19:38 12.09.2011.

Pa evo primjer, Frank Lampard nikad nije bio pretjerano brz, a sad je već i star. To će teško netko javno reći jer je klupska legenda iako se to vidi i iz aviona !!!

ZD
Zoran-Düsseldorf
19:54 12.09.2011.

Odgovor-idler Da upravu si,sutra sam Live na Stamford Bridgu,sa navijacima Leverkusena.Pozzzzzzz

ZD
Zoran-Düsseldorf
20:06 12.09.2011.

Prica se po carsiji da ce napraviti Trampu sa Milanom,Pato pravac London,Tores Pravac Milano i nesto novaca,i to bi bilo to,videcemo ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije