NIJE TEŽE OZLIJEĐEN

Torresa u bolnici posjetio igrač Deportiva s kojim se sudario

Fernando ToRRES
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
03.03.2017.
u 14:00

- Dobre vijesti. Torres se podvrgnuo CT-u mozga i lubanje i nisu pronađene nikakve traume. On je pri svijesti i lucidan - objavio je Atletico.

Napadač španjolskog nogometnog prvoligaša Atletica iz Madrida Fernando Torres je pri "svijesti i lucidan" nakon što je morao biti prevezen u bolnicu zbog udarca u glavu kojega je zadobio u 85. minuti prvenstvenog susreta protiv Deportiva u četvrtak nakon čega je pao u nesvijest.

- Dobre vijesti. Torres se podvrgnuo CT-u mozga i lubanje i nisu pronađene nikakve traume. On je pri svijesti i lucidan - objavio je Atletico.

Branič Deportiva Alex Bergantinos, koji je prouzročio Torresovu ozljedu, te trener sastava iz A Corune Pepe Mel, posjetili su Atleticova napadača u bolnici u petak ujutro i potvrdili kako je ovaj dobro.

>> Bravo za Vrsaljka! Odmah je skočio u pomoć i spasio život Torresu

Komentara 1

Avatar braco1954
braco1954
22:29 03.03.2017.

neka si nam ozdravio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije