VIDEO: LUDNICA NA JUGU

Totalni kaos u Turskoj: Livaković u vrtlogu skandala, predsjednik sa stadiona izašao krvave glave

Foto: Screenshot: X.com
1/4
18.08.2024.
u 09:43

Najprije su prema njemu počeli letjeti kojekakvi opasni predmeti, a onda ga je nepoznata osoba, navodno novinar s akreditacijom domaćeg kluba oko vrata napala

Turski nogomet postao je problematičan, i to na globalnoj razini. Nije riječ o nekad nebuloznim napisima njihovih medija o tome da primjerice, naši Dinamo ili Hajduk dovode neke igrače iz te zemlje ili iz tamošnje lige (Džeko, Oršić, itd.) već se radi o nasilju. 

Drugo kolo turskog nogometnog prvenstva - drugi skandal na utakmici Fenerbahčea, za kojeg brani hrvatski nogometni reprezentativac Dominik Livaković. Njegova je momčad vodila na gostovanju kod Göztepea rezultatom 2:0, a onda je krenuo cirkus.

Veliki je broj navijača Fenerbahčea ostao izvan stadiona još prije početka utakmice, iako su imali ulaznice. Predsjednik Fenera Ali Koc reagirao je pa se na poluvremenu uputio prema izlazu sa stadiona gdje su već navijači pokušavali ići na gostujuću tribinu.

Prilikom povratka na svoje mjesto u ložu, Koca je netko fizički napao. Najprije su prema njemu počeli letjeti kojekakvi opasni predmeti, a onda ga je nepoznata osoba, navodno novinar s akreditacijom domaćeg kluba oko vrata napala. Predsjednik Fenerbahčea bio je sav krvav nedugo nakon fizičkog napada, netko ga je nečim pogodio u glavu...

Utakmica je na kraju završila 2:2, a nedvojbeno je da je i na igrače Fenerbahčea utjecalo sve to što se događalo s njihovim predsjednikom. Bonus je bio u tome što su oni navijači Fenerbahčea koji nisu uspjeli ući na stadion napravili totalni kaos u okolici stadiona. Porazbijali su okolne zahode. Fenerbahče je već najavio tužbu protiv novinara koji je napao njihova predsjednika.

Komentara 8

OX
oxymoron
11:39 18.08.2024.

Naslov???

NI
nikola
10:22 18.08.2024.

i to je nogomet

YO
yopi
18:45 18.08.2024.

Ovo su nasilne turske sapunice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije