PUŠTAJU BALEA U REAL

Tottenham doveo Valencijinog Soldada za 30 milijuna eura

'Valencia's forward Roberto Soldado celebrates after scoring his team's first goal during the Spanish league football match between Getafe and Valencia at Alfonso Perez stadium in Getafe near Madrid
Reuters/Pixsell
01.08.2013.
u 16:55

Prošle je sezone Roberto Soldado za Valenciju postigao 30 pogodaka. Ako u Spursima računaju da će i kod njih biti tako učinkovit, mogli bi pustiti Balea u Real

Tottenham je uspješno dovršio pregovore s Valencijom i u svoje redove dovodi vrsnog napadača Roberta Soldada (28). Vijest je potvrđena na službenoj stranici Spursa, a engleski mediji nagađaju da će španjolski klub zaraditi nešto manje od 30 milijuna eura! Soldado bi službeno trebao biti predstavljen u petak nakon što obavi liječnički pregled.

Prošle je sezone Soldado za Valenciju postigao 30 pogodaka, a ranije je nastupao za Osasunu i Getafe. Profesionalnu karijeru počeo je u Real Madridu gdje je igrao od 2005. do 2008. nakon što je prvo četiri godine proveo u B momčadi.

Dovođenje Soldada mnogima je znak da će Real, sad kada je našao novog napadača, pustiti Garetha Balea u Real.

>> Sve o transferima čitajte u našem specijalu Nogometni transferi!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije