Premier liga

Tottenham pobijedio Manchester Utd. i oprostio se od White Hart Lanea

Tottenham - Manchester United
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
14.05.2017.
u 20:31

Tottenham je na White Hart Laneu igrao od 1899. godine, ali klub je u neposrednoj blizini ovoga stadiona započeo gradnju novoga zdanja koje će imati gotovo dvostruko veći kapacitet

Nogometaši Tottenham Hotspura u posljednjoj su domaćoj utakmici na White Hart Laneu u povijesti svladali Manchester United sa 2-1 (1-0) u susretu 37. kola Premier lige. Domaći su poveli 2-0 golovima Wanyame (6) i Kanea (48), dok je gostima nadu vratio Rooney (71).

Tottenham je na White Hart Laneu igrao od 1899. godine, ali klub je u neposrednoj blizini ovoga stadiona započeo gradnju novoga zdanja koje će imati gotovo dvostruko veći kapacitet, a na koji će preseliti početkom sezone 2018/19. Sljedeće sezone "pijetlovi" će svoje domaće utakmice igrati na Wembleyu.

Tottenham je siguran drugi na ljestvici sa 80 bodova, sedam manje od Chelseaja koji je osigurao naslov prvaka, a sedam više od trećeg Liverpoola koji je ranije u nedjelju kao gost nadigrao West Ham United, kojega vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, sa 4-0 (1-0).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije