Modrić i Spursi bolji od Arsenala

Tottenham slavio na Emiratesu

'Arsenal\'s Alex Song (R) challenges Tottenham Hotspur\'s Luka Modric during their English Premier League soccer match at The Emirates Stadium in London November 20, 2010.    REUTERS/Eddie Keogh (BRIT
'EDDIE KEOGH'
20.11.2010.
u 17:34

Tottenham je od 0:2 došao do 3:2 pobjede nad Arsenalom. Prvi je put nakon 17 godina pobijedio topnike u gostima

Tottenham je nakon dugih 17 godina slavio na gostovanju kod Arsenala, i to pobjedu 3:2. Nakon 27 minuta topnici su imali prednost od 2:0, pogotke su postigli Nasri (9. minuta) i Chamakh (27. minuta).

U prvom poluvremenu Spursi su igrali možda i najlošije posljednjih sezona. No, u nastavku je došlo do senzacionalnog preokreta. Junak pobjede bi je Rafael van der Vaart koji je u 50. minuti dodao Baleu za 1:2, a u 65. minuti iz slobodnog udarca pogodio je u ruku Fabregasa i time iznudio jedanaesterac.

Prethodno je na Luki Modriću napravljen prekršaj na 18 metara. Van der Vaart je sigurno realizirao jedanaesterac. Za treći pogodak Van der Vaart je ubacio za stopera Kaboula koji je zabio glavom u 86. minuti. Modrić je igrao svih 90 minuta, Vedran Ćorluka ostao je na klupi, dok Niko Kranjčar zbog ozljede nije konkurirao za momčad.

– Ljutit sam i razočaran, nije mi jasno kako smo izgubili utakmicu. Prekršaja koji je prethodio njihovu pobjedničkom pogotku zapravo nije bilo – kazao je Arsene Wenger, trener Arsenala.

 

Komentara 6

OB
-obrisani-
00:14 21.11.2010.

Golovi http://football-talk.co.uk/9683/extended-video-highlights-arsenal-23-tottenham-spurs-comeback-shocks-arsenal/

DU
Deleted user
17:49 20.11.2010.

Junak pobjede bi je Rafael van der Vaart koji je u 50. minuti dodao Baleu za 1:1 ------------------------------------------------ moronu novinarski, prvo procitaj sto si napisao prije nego stavite na site kako je mogao dodati za 1:1 ako je vec bilo 2:0 za arsenal

KR
kroon
20:12 20.11.2010.

ma misli covjek ko ga j... vecernji ionako nitko ne cita, a mi njihovu gresku cekamo kao terijeri ranjenog zeca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije