KONFERENCIJSKA LIGA

Tottenham utrpao pet komada u suretu sa slovenskom Murom

Europa Conference League - Group G - Tottenham Hotspur v Mura
Paul Childs/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
30.09.2021.
u 23:56

Harry Kane je u drugom poluvremenu postigao hat trick za Spurse, dok je strijelac za slovensku momčad bio Žiga Kous.U ovoj skupini Rennes je bez ozlijeđenoga Lovre Majera slavio u gostima kod Vitessea s 2-1

Engleski velikan Tottenham je u skupini G Koferencijske lige u Londonu pobijedio slovenskog prvaka NK Muru s 5-1. 

Harry Kane je u drugom poluvremenu postigao hat trick za Spurse, dok je strijelac za slovensku momčad bio Žiga Kous.U ovoj skupini Rennes je bez ozlijeđenoga Lovre Majera slavio u gostima kod Vitessea s 2-1.

Union Berlin proslavio je svoju prvu pobjedu pobijedivši Maccabi Haifu s 3-0 u skupini E na svom terenu, dok su pobjede ubilježili Basel i Feyenoord.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
13:39 01.10.2021.

Dinamo spraši taj Totenham s 3 komada a onda domoljubno hendikepirani Slovenci popiju 5 komada no to je tako kad imaš uvežene balkanjerose, pozdrav @EU Hanesu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije