premiership

Tottenhamov domaći poraz od Wigana, Kalinić igrao 65 minuta

Nikola Kalinic Clichy
Pixsell
28.08.2010.
u 16:30

Nakon mnogo vremena, Tottenham je počeo utakmicu bez Hrvata, u nastavku je ušao Kranjčar.

Teško se sjetiti kad je posljednji put Tottenham počeo utakmicu bez ijednog hrvatskog nogometaša! Zbilo se to u subotu protiv Wigana – Ćorluka i Modrić su ozlijeđeni, a Niko Kranjčar ušao je tek u drugom dijelu. Wigan je na kraju pogotkom nesuđenog dinamovca Kolumbijca Huga Rodallege u 80. minuti slavio 1:0, bila je to njihova prva pobjeda u povijesti na White Hart Laneu!

U prvoj utakmici 3. kola engleskog prvenstva Arsenal je u gostima svladao Blackburn 2:1 (1:1). Strijelci za goste iz Londona bili su Walcott (20. minuta) i Aršavin (51.), dok je pogodak za domaćina postigao Diouf u 27. minuti.

Naš reprezentativac Nikola Kalinić igrao je za Blackburn 65 minuta, imao je priliku nakon pogreške Vermaelena, no u igri baš i nije imao potporu suigrača.

Arsenal je kontrolirao igru, nametnuo je svoj ritam kratkih dodavanja i većim dijelom dvoboja imao loptu u posjedu. Blackburn je, pak, preskakanjem igre dolazio do zone udarca i prijetio, no na kraju je londonska momčad zasluženo pobijedila.

U nedjelju su na rasporedu još četiri utakmice 3. kola, evo i parova: Bolton – Birmingham, Liverpool – West Bromwich Albion, Sunderland – Manchester City i Aston Villa – Everton.

Komentara 1

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
21:03 28.08.2010.

Nije los Blackburn, Vermealen nije znao kako ga zaustaviti. Arsenal je jednostavno tehicki jaci i kapa dolje blackburnu za ono sto su pokazali. Potpuno je ocigledno da ce Blackburn za Kalinica za godinu dvije moci dobiti vise nego da ima cijelu slovensku reprezentaciju i strucni stozer ukljucujuci i cistacice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije