barcelona

Toure, Čigrinski i Alves priključili se treninzima

Yaya Toure
Reuters
17.02.2010.
u 17:25

U europskom nogometnom prvaku Barceloni ipak se malo lakše diše nakon što su se u srijedu treningu priključili Yaya Toure, Dmitro Čigrinski i Dani Alves.

Katalonci su u nekoliko posljednjih dana zbog različitih ozljeda ostali bez Xavija, Tourea, Seydoua Keite, Alvesa, Erica Abidala i Čigrinskog.

To je izazvalo pravu paniku na Camp Nouu pa je sazvan i krizni sastanak da se utvrde razlozi brojnih ozljeda u ključnim trenucima sezone. Ipak, u srijedu je situacija postala malo vedrija u vodećoj momčadi španjolskog prvenstva.

Prema izvještaju Sporta, tri su se spomenuta igrača priključila suigračima na treningu, premda zasad još ne rade punim intenzitetom. Nadaju se, međutim, da će biti spremni za idući ligaški okršaj u kojem Barcelona u subotu dočekuje Racing iz Santandera.

Unatoč dobrim vijestima trener katalonskog kluba Pep Guardiola treninzima je priključio i Marca Bartru, Jonathana dos Santosa i Thiaga Alcantaru iz rezervne momčadi. Nije isključeno da će netko od njih biti u sastavu protiv Racinga.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije