tužne vijesti

Tragedija: Preminuo je bivši član Tottenhama i suigrač hrvatskog igrača. Imao je 26 godina

FILE PHOTO: Inter Milan v Tottenham Hotspur - Pre Season Friendly
Adam Holt/REUTERS
19.01.2023.
u 17:46

Tragično je preminuo Anton Walkes, 25-godišnji branič američkog kluba FC Charlotte

Engleski nogometaš Anton Walkes tragično je okončao svoj život, stradao je u nesreći nakon sudara dvaju brodova u Miamiju. Vijest je objavio njegov klub Charlotte FC u kojem je igrao od prosinca 2021. godine, a svlačionicu je dijelio i s jednim Hrvatom, bivšim golmanom Gorice Kristijanom Kahlinom.

Karijeru je započeo 2016. godine u nogometnoj akademiji Tottenhama, a nakon toga je igrao za američke klubove Atlantu United i Charlotte te kultni engleski klub Portsmouth

 

 

Walkes je nakon nesreće izgubio svijest, liječnici su ga pokušali reanimirati, ali nije mu bilo spasa. Umro je danas u jutarnjim satima. Iza sebe je ostavio neutješnu suprugu i kćerkica Aylu, a na društvenim mrežama se od njega opraštaju prijatelji, suigrači i nogometni djelatnici. 

Standings provided by Sofascore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije