VELIKA TUGA

Tragedija u Turskoj: Preminuo bivši reprezentativac, pijani vozač se automobilom zaletio u njega

FIBA
08.09.2024.
u 13:24

Smrt Karamana potvrdili su njegovi bivši klubovi na kanalima društvenih mreža.

Velika tragedija potresla je tursku ovog nedjeljnog jutra. Na cesti u mjestu Datca nakon teške prometne nesreće preminuo je turski košarkaš Ilkan Karaman. Nije 34-godišnjak izdržao nalet automobila. Stajao je na pločniku benzinske crpke, a u tome je trenutku naletio pijani vozač koji je izgubio kontrolu nad automobilom. Popeo se na pločnik i zabio u Karamana koji je od siline udarca preminuo na mjestu.

Prije 12 godina Karaman je od strane Brooklyn Netsa bio izabran na NBA draftu. U Turskoj je igrao za Galatasaray, Tofaš iz Burse, Pinar Karsiyaku, Fenerbahče i Bešiktaš. Na vrhuncu njegove karijere bio je i turski reprezentativac.

Smrt Karamana potvrdili su njegovi bivši klubovi na kanalima društvenih mreža. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije