JEDVA GA ČEKAJU

Navijači dozivaju Perišića, potpis za slavni klub je na pomolu: 'Dajte ga dovedite više!'

Zagreb: Hrvatski nogometni reprezentativci odradili trening
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
08.09.2024.
u 10:06

Iako je prijelazni rok za najjače europske klubove završio još 30. kolovoza u ponoć, naš reprezentativac ima slobodne papire pa za novi klub može potpisati bilo kada

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić još uvijek nema klub u kojem će nastaviti svoju veliku karijeru. Nakon sporazumnog raskida suradnje sa splitskim Hajdukom, povezivalo ga se s brojnim sredinama, a poznato je da je u posljednjim satima prijelaznog roka propao njegov transfer u redove novog talijanskog prvoligaša Coma.

Pisalo se u narednim danima i o tome da ga želi slavni Ajax, a sada se čini kako je sve bliže slavnom talijanskom klubu. Napoli bi ga mogao dovesti, a to je velika želja navijača. Najvatreniji "tifosi" žele da Perišić dođe u klub, budući da će, kako kažu, teško u ovim trenucima pronaći bolju opciju od njega na poziciji lijevog krila.

- Dajte ga više dovedite! Što čekate? Siječanj? Dovedite ga odmah, nema boljeg od njega - samo su neki od napisa na društvenoj mreži X ispod brojnih službenih objava Napolija.

Dođe li u Napoli, Perišića bi tamo dočekao Antonio Conte, trener s kojim je već surađivao dok je igrao za milanski Inter. Podsjetimo, iako je prijelazni rok za talijanske klubove završio još 30. kolovoza u ponoć, naš reprezentativac ima slobodne papire pa za novi klub može potpisati bilo kada. 

Dobio je 15 minuta u dvoboju Hrvatske i Portugala u Ligi nacija, a za vjerovati je da će Perišiću izbornik Zlatko Dalić dati priliku i u dvoboju s Poljskom koji se igra večeras od 20.45 sati na osječkoj Opus Areni. Perišić je bio i jedna od tema na press-konferenciji pred utakmicu, a Dalić ga je još jednom pohvalio zbog svega što je u karijeri dao za hrvatsku reprezentaciju.

- Perišić jako dobro radi i trenira, iznenadilo me koliko je na treningu dobar, moćan, spreman, brz, dobro se vratio nakon svega što je bilo i u boljem je stanju nego što sam ja očekivao. Htjeli smo da igra na lijevoj strani, ali taman kad je ulazio, Jakić se ozlijedio pa sam ga stavio desno. Stalno su dvojbe i polemike što smo ga zvali, ali ne vidim boljega u Hrvatskoj, ja ga ne vidim! Nađite boljeg, bržeg i kvalitetnijeg na lijevoj strani od Perišića. Ja ga ne vidim - rekao je Dalić.

FOTO Ovdje živi hrvatska elita: U nestvarnom luksuzu u centru Zagreba uživaju Dalić, Kramarić, Petir...

Zagreb: Hrvatski nogometni reprezentativci odradili trening
1/22

Komentara 17

BI
billynik
17:00 08.09.2024.

U tih 15 minuta je pokazao da nije ni blizu starom Ivanu i da u ovom trenutku nije za reprezentaciju.

RS
rasta sev
15:47 08.09.2024.

Daliću vrijeme neumitno teće ali sjećam se tvoje tvrdnje da tko ne igra uu klubu u kontinuitetu ne možeu reprezentaciju, Perišić nema ni klub a ti ga guraš, nekad bilo sad se samo spominjalo.

Avatar southman
southman
14:59 08.09.2024.

Napoli na mjestu lijevog krila ima Kvarasceliju kojem je tržišna vrijednost preko 100 mil.eura.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije