Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zamjena za Oršića

Transfer-bomba u Zagrebu: Dinamo želi vratiti hrvatskog reprezentativca u Maksimir

Zlatko Dalić objavio  je širi popis kandidata za Svjetsko prvenstvu u Kataru
Goran Stanzl/PIXSELL
05.01.2023.
u 15:03

Josip Brekalo navodno je velika želja maksimirskih čelnika, prodan je u Wolfsburg za 10 milijuna eura, ali ove sezone kod Nike Kovača nije standardan

Mislav Oršić, prema pisanju medija, već je otputovao u Englesku, gdje će proći liječnički pregled i kompletirati prelazak u premierligaša Southampton. Oršića će biti jako teško zamijeniti, stoga u Dinamu već gledaju prema potencijalnim zamjenama. Naime, na radaru imaju jednog bivšeg igrača koji igra na poziciji Oršića.

Kako doznaje portal 24 sata, Dinamo ima ozbiljnu namjeru vratiti svog bivšeg igrača i hrvatskog reprezentativca, Josipa Brekala na Maksimir. Brekalo je napustio Dinamo u ljeto 2016. godine, Wolfsburg ga je tada platio 10 milijuna eura. U međuvremenu slao ga je na dvije posudbe, najprije u Stuttgart, potom u Torino, gdje je kod Ivana Jurića odradio vrlo dobru prošlu sezonu, no povratkom u Wolfsburg nije uspio vratiti i status hrvatskog reprezentativca te je propustio katarski Mundijal.

Ovih dana bio je aktualan prelazak u talijanskog prvoligaša Monzu, no Brekalu se navodno ta opcija baš i ne sviđa. Dinamo je zagrijan za povratak povremenog vatrenog u Maksimir, no treba vidjeti kakvi su planovi Brekala.

Ključne riječi

Komentara 7

TE
Teig1
16:37 05.01.2023.

Vidimo i sami kako su talentirani menadžeri i kako se ponašanju sportski, takoreći fairplay.

SS
sokac sa drave
18:05 05.01.2023.

Igrac koji je samo nesto obecavao u juniorskoj dobi,inace igrac nista koristi.On je isto kao i Vlasic ako ne igra onda odlazi glavom bez obzira .Svileni igrac tako zvani zec jer nevoli cvrstu igru i duele.

Avatar Bobiii
Bobiii
11:27 06.01.2023.

Vječiti talent,promjenio več 5 klubova i nigdje se nije nametnuo. U Dinamu vjerojatno vide svoju računicu kupiti ga za 2 do 3 milje,pa ga ubaciti u repku,te opet prodati za 10-15 milja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije