EVA CARNEIRO:

'Treba nam više mladih djevojaka koje su spremne isprašiti guzice'

Eva Carneiro
Foto: screenshot/youtube
1/2
30.01.2014.
u 11:33

- Takve djevojke su na potrebne u svim društvenim područjima, pa i u sportskoj medicini. I to ne zato da budemo poput muškaraca, već zato da dobro odradimo ovaj stresan posao - otkrila je Carneiro.

Eva Carneiro šefica je liječničkog stožera u Chelseaju, a nedavno je gostovala na simpoziju Švedskog nogometnog saveza u Stockholmu gdje je između ostalog objašnjavala kako je to biti uspješna žena u nogometnom svijetu gdje su uglavnom dominatni muškarci.

Lijepa liječnica je između ostalog otkrila kako dobiva puno upita od mladih djevojaka koje žele krenuti njezinim stopama i postati liječnice u nogometnim klubovima.

- Danas je situacija takva da mlada liječnica mora biti ili dovoljno atraktivna da privuče i Toma Cruisea ili lezbijka ili inače neće postojati. To se mora promijeniti. Treba nam više mladih djevojaka koje su spremne isprašiti guzice - rekla je Carneiro na predavanju i izazvala smijeh prisutnih, pa dodala:

- Takve djevojke su na potrebne u svim društvenim područjima, pa i u sportskoj medicini. I to ne zato da budemo poput muškaraca, već zato da dobro odradimo ovaj stresan posao.

>> Chelsea ima aduta, ali pokraj terena: Lijepu liječnicu Evu Carneiro
>> Lijepa liječnica Chelsea se obukla kao Kleopatra

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije