Stječe iskustvo

Trener brani Kovačića: Mateo je naša budućnost

Mateo Kovačić, Inter (1)
Inter.it
08.03.2013.
u 10:35

– Ovakve utakmice pomoći će mu da sazre. Samo u utakmicama na najvišem nivou može stjecati iskustvo

Mateo Kovačić jučer je utakmicu protiv Tottenhama započeo od prve minute, ali se nije baš proslavio pa ga je trener Intera zamijenio već u 55. minuti. No, nakon utakmice stao je u njegovu obranu.

– Ovakve utakmice pomoći će mu da sazre. Jedino u utakmicama na najvišem nivou može stjecati iskustvo. Jedna stvar je sigurna. Mateo je naša budućnost – rekao je Stramaccioni.

>>>Tottenham razbio Inter, Kovačić igrao 55 minuta

Ključne riječi

Komentara 2

BL
blackfriars
11:06 08.03.2013.

Sjecam se kad je Ferguson uveo Ronalda prvi put. Mislim da je imao 17 godina. Mali je igrao kao da igra u Premiershipu vec nekoliko sezona. Imao je hrabrost, drskost, trci, dribla...zapravo radi sve sto bi i trebao raditi na terenu. Ovi nasi fudbaleri imaju drskosti samo za sankom. Mrtva puhala. Ali, ne samo sto ne zna nego se niti ne trudi! Ide on na kaljenje u moldavsku drugu ligu.

Učitelj
11:52 08.03.2013.

u tom slučajnom klubu ionako rijetko tko ne propadne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije