NAKON PORAZA

Trener Dinamovih juniora: 'Idemo na pobjedu. Tako se igra kad nosiš grb Dinama'

Salzburg: Susret juniora Salzburga i Dinama u Ligi prvaka mladih
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
23.10.2024.
u 20:15

"Šteta što smo odmah na početku primili gol, on nas je natjerao da odigramo utakmicu kakvu smo odigrali pa se dogodila i individualna greška kod drugog gola", rekao je Ivica Banović

Juniori zagrebačkog Dinama poraženi su u trećemu kolu Lige prvaka za uzrast do 19 godina. Na gostovanju u austrijskom Salzburgu domaća je momčad slavila Ivica Banović. Dinamo je do sada upisao poraz od Bayerna i pobjedu protiv Monaca te tako ima tri boda. Većinu vremena domaća je momčadi igrala dominantno, no mlada zagrebačka ekipa uspjela im je zadati podosta problema.

Dvostruki strijelac za Red Bull Salzburg bio je Philip Verhounig već u 4. minuti susreta uz asistenciju Zétényja Jánóa. Potom je uslijedilo izjednačenje golom Svena Šunte u 39. minuta, a momčadi su rezultatski poravnate otišle na odmor. Poluvrijeme je započelo novim naletom domaćina i novim golom Verhouniga u 53. minuti susreta. Ovoga puta izjednačenja nije bilo već je Jano realizirao kazneni udarac za 3:1 u 87. minuti da bi svega minutu kasnije dobio crveni karton.

GALERIJA Dinamo prosuo bodove protiv Istre! Šokirani prvaci ispustili priliku da dođu na čelo tablice

Salzburg: Susret juniora Salzburga i Dinama u Ligi prvaka mladih
1/26

Utješni je pogodak u 92. minuti zabio Niko Šepić uz asistenciju Branka Pavića. Nakon utakmice je zbivanja na terenu, ali i poziciju svoje momčadi prokomentirao trener Ivica Banović. Vođa Dinamovih juniora ističe kako još ništa nije izgubljeno unatoč porazu te kako njegovi nogometaši još imaju šanse.

"Bili smo dobro pripremljeni na ono što nas je čekalo. Znali smo da će Austrijanci ići na visoki presing i napadanje dubine. Šteta što smo odmah na početku primili gol, on nas je natjerao da odigramo utakmicu kakvu smo odigrali pa se dogodila i individualna greška kod drugog gola. Oni su stariji i fizički snažniji, ali po učinku na terenu nije bilo razlike. U svakoj sljedećoj utakmici idemo na pobjedu jer je to jedino moguće kad nosiš grb Dinama", rekao je Banović.

VIDEO Bjelica večeras ne smije u Dinamovu svlačionicu. Za vrijeme utakmice jedna stvar mu je zabranjena

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije