SAMIR TOPLAK

Trener Gorice jedva čeka iduću sezonu: Iz podruma smo isplivali na površinu!

Velika Gorica: HNK Gorica i NK Lokomotiva sastali se u 34. kolu Prve HNL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
13.05.2022.
u 14:56

- Gorica će opet biti konkurentna, želim mladu, brzu, agresivnu momčad i na tome ćemo raditi. Nakon lude utakmice protiv Lokomotive shvatili smo gdje smo griješili.

Još su samo dva kola do kraja ovosezonske Prve HNL, a 35. kolo otvaraju Hrvatski dragovoljac i Gorica (petak, 18 sati).

Dragovoljac je momčad s dna prvenstvene tablice i već zna svoju sudbinu, sljedeće će sezone igrati u Drugoj HNL. Gorica je pak na sredini tablice (trenutačno šesta).

Momčad se neko vrijeme mučila, a onda ju je preuzeo Samir Toplak i vratio je u život.

– Iz podruma smo isplivali na površinu. Gorica će opet biti konkurentna, želim mladu, brzu, agresivnu momčad i na tome ćemo raditi. Nakon lude utakmice protiv Lokomotive shvatili smo gdje smo griješili – rekao je Toplak, koji je svjestan da ga danas ne čeka lak zadatak, jer najteže je igrati protiv onih koji nemaju što izgubiti.

Treneri obje momčadi neće moći računati na po jednog igrača sigurno, Keita Cheick (Gorica) te Bernard Karrica (Hrvatski dragovoljac) imaju kazne neigranja jedne utakmice zbog crvenih kartona iz prošlog kola.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije