DRAMA S VARAŽDINOM

Trener Hajduka: Bilo je očajno, nedopustivo. Igrač Hajduka mora istrpjeti zvižduke

Hajduk slavio 2:1 protiv Varaždina u 12. kolu SuperSport HNL-a
Ivo Cagalj/PIXSELL
08.10.2022.
u 22:12

Tenera Hajduka Mislava Karoglana nakon dramatičnih minuta i čupanja na Poljudu protiv Varaždina golom u 99. minuti, prvo smo upitali je li ovo zaslužena pobjeda i što je rekao svojim igračima kad je ušao u svlačionicu.

Tenera Hajduka Mislava Karoglana nakon dramatičnih minuta i čupanja na Poljudu protiv Varaždina golom u 99. minuti (2:1), prvo smo upitali je li ovo zaslužena pobjeda i što je rekao svojim igračima kad je ušao u svlačionicu.

4

"Rekao sam im glave gore, pobijedili smo, dobili smo ovu utakmicu. Zadnjih 15 minuta je opet bilo naših, imali smo tri šanse prije gola i da, zaslužili smo ovu pobjedu. No u prvom poluvremenu smo trebali ubiti utakmicu. Događaju nam se padovi. U svakoj utakmici imamo dobrih razdoblja, a onda loše zamagle dobre stvari. Ovo kako smo igrali pola sata u drugom poluvremenu je neprihvatljivo, nedopustivo, očajno. Najbitnije je da smo pobijedili, ali ostaje mi gorak okus jer smo nakon dobrog prvog dijela odigrali očajnih pola sata. Moram istaknuti karakter naših igrača", rekao je Karoglan te pojasnio kako je očigledno pretrenirao igrače, odgovarajući na pitanje o lošem izdanju i vađenju iz igre Stipe Biuka. 

"Čini mi se da je bio premoren. Digao sam intenzitet treninga" 

U četiri utakmice koliko je na klupi Hajduka, Karoglan još nije doživio zvižduke Poljuda. Do večeras. Par sekundi do kraja sve je izgledalo drugačije od završnice u kojoj je Hajduku trobod opet donio portugalski stoper Awaziem, koji je zabio i u Rijeci u prošloj utakmici. 

"Naša publika s pravom očekuje da prolongiramo period dobre igre. Igrač Hajduka mora biti jak. Najlakše je biti radostan kada ti plješću, ali igrač Hajduka mora moći istrpjeti i zvižduke. Uzeli smo deset bodova u četiri utakmice i gledamo prema naprijed. Momčad je u lošem psihološkom stanju". 

Zašto Hajduk pada, zašto najskuplja momčad u povijesti kluba ne može dominirati 90 minuta? Je li to rezultat krive pripreme i ulaza u sezonu? Na to pitanje Karoglan je zagonetno odgovorio.

"Čestitat ću još jednom igračima na pobjedi, čestitam i Awaziemu, zbog ovog smo ga i doveli. Ponaša se liderski. Profilacija je bitna, kad je netko dobar, i ovaj do njega je bolji. Tu je negdje i odgovor na prvo pitanje..." 

Standings provided by Sofascore
Ključne riječi

Komentara 3

KL
Klavocin
13:48 09.10.2022.

E moj mi slave to je zato jer imaš previše igrača na terenu, tvojih 11 i još 3 suca, e moj tako to ne ide. Zato nećete bit prvi još 18 godina jer ni pravila ne znate

DU
Deleted user
10:44 09.10.2022.

Sam vas bilo.Produžetak produžetka. Bravo Čulina. Onakav divljački start Livaje s dvije noge i gnjusne startove onog crnčića nagradio si s produžetkom produžetka. E Karoglanu i novinari o tome ni riječi. Unatoč svemu nečete biti prvi još 18 g. A sad avataru bili tiću brzo briši komentar

DU
Deleted user
08:05 09.10.2022.

Diga intezitet treninga ???????Sta si dosad radija ? Hajduk treba ozbiljnog trenera pod hitno !Nikad se nije dogodilo da Hajduk na poljudu ima samo 2 udarca u okvir branke i to kontra momcadi koja ipak spada u donji dio HNL-a !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije