JURE IVANKOVIĆ

Trener Hajduka otkrio što se događa s Livajom: Niti jedan trening ne može odraditi do kraja

Hajduk i Osijek sastali se u 30. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/4
12.05.2024.
u 07:00

Velika je čast raditi u ovim okolnostima, ali je i izazovno. Ako morate svakodnevno nekoga motivirati za trening i utakmicu, karakterno se gadno pogriješilo s izborom tog igrača. To ne priliči dresu Hajduka. – rekao je Jure Ivanković

Splitska momčad prošlog je vikenda zacementirala treću poziciju u HNL-u, ali preostala kola do kraja prvenstva moraju se odigrati. Hajduk tako večeras gostuje kod Istre 1961 (19.10 sati). Susret je najavio trener Jure Ivanković koji je u momčad vratio Emira Sahitija i Ismaila Dialla koji su bili udaljeni uoči prošlotjedne utakmice s Varaždinom.

Bez rizika s Livajom

– Obojica su se vratila na treninge nakon suspenzije od jedne utakmice. Sahiti je sada dobio udarac u oko na treningu pa ga najvjerojatnije neće biti za ovu utakmicu, a Diallo konkurira za momčad – rekao je Ivanković pa nastavio:

VIDEO Maksimirske tribine slave naslov! Dinamo je prvak

– Poraz od Varaždina sve nas je pogodio i razočarao, ako ne odgovorimo na pravi način, naša individualna kvaliteta ne može doći do izražaja. Nadam se da će već protiv Istre biti puno bolje.

Ivanković u Puli neće moći računati na Yassinea Benrahoua, Dominika Prpića te Anthonyja Kalika koji su zadobili ozlijede. Dotaknuo se i Marka Livaje i Ivana Perišića:

– Livaja nije uspio odraditi jedan trening do kraja, osjetio je bol u koljenu. Ako nije 100 posto spreman, onda je bolje ne riskirati, da se ne dogodi teža ozljeda. Perišić napreduje iz dana u dan i za ovu utakmicu će biti 100 posto spreman. Postoji mogućnost i da krene od prve minute.

Već se neko vrijeme piše o imenima za klupu Splićana, a sadašnji trener mora odraditi posao i s tim pritiskom te motivirati i igrače.

– Velika je čast raditi u ovim okolnostima, ali je i izazovno. Ako morate svakodnevno nekoga motivirati za trening i utakmicu, karakterno se gadno pogriješilo s izborom tog igrača. To ne priliči dresu Hajduka. Ako izgubiš gard i nitko nema strah kada dolazi na Poljud, to je veliki minus. Moramo prestati s rasipanjem ugleda Hajduka.

Pritisak na Lokomotivi

Istog dana kada igraju Istra i Hajduk, u ranijem terminu od 17 sati sastaju se Lokomotiva i Slaven Belupo.

Taj je susret najavio trener Koprivničana Ivan Radeljić.

– Čeka nas zahtjevna utakmica protiv jedne od boljih momčadi u prvenstvu. Pritisak će biti na njihovoj strani jer se bore za Europu, ali mi gledamo sebe. Svi smo zdravi i želimo u Zagrebu napraviti rezultat.

GALERIJA Dinamo je potvrdio naslov prvaka! Ademi zabio za veliko slavlje na Maksimiru

Hajduk i Osijek sastali se u 30. kolu SuperSport HNL-a
1/62

Komentara 7

Avatar ♌
11:10 12.05.2024.

Eto sad vam sve jasno zašto je napustio repku i kockaste.

KU
Kujttim
14:24 12.05.2024.

Livaja je konfliktan i kontroverzan igrač

MO
modovisisajteMaraschino
13:01 12.05.2024.

I mene su koljena boljela sve dok nisam smršavio 30 kg i sad sam na 68. Lakše se hoda i trči....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije