NEOBIČAN POTEZ

Trener Hajduka uveo igrača pa ga 12 minuta kasnije izvadio iz igre. Objasnio je zašto

Koprivnica: NK Slaven Belupo i HNK Hajduk u 13. kolu Prve HNL
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
1/10
27.10.2023.
u 20:46

- Uveo sam ga jer računam na njega. Izvadio sam ga jer je Belupo ušao s visinom. Ideja je bila ući u 5-3-2, da dobijemo visinu s Elezom i da s dva napadača pokušavamo sačuvati loptu. Kada nekog voliš onda mu se ispričaš - rekao je Karoglan,

Mislav Karoglan debitirao je pobjedom u drugom mandatu na klupi Hajduka. Splićani su slavili s 1:0 na gostovanju kod Slaven Belupa, a jedini gol zabio je Marko Livaja u 44. minutu uz penala.

A Karoglan je povukao neobičan potez. Dolčeka je u igru uveo u 72. minuti da bi ga 12 minuta kasnije izvadio iz igre. Prilikom izlaska ga je poljubio.

- Uveo sam ga jer računam na njega. Izvadio sam ga jer je Belupo ušao s visinom. Ideja je bila ući u 5-3-2, da dobijemo visinu s Elezom i da s dva napadača pokušavamo sačuvati loptu. Kada nekog voliš onda mu se ispričaš - rekao je Karoglan, prenosi Dalmatinski portal.

Zatim se osvrnuo na utakmicu.

>> Galerija s utakmice

Koprivnica: NK Slaven Belupo i HNK Hajduk u 13. kolu Prve HNL
1/11

- Dva lica smo imali. U prvom poluvremenu bili smo dobri, dok smo u drugom poluvremenu više vidjeli kvalitetu Belupa. Znao sam da su dobri i u to sam se uvjerio. Momcima čestitam na pokazanom karakteru. Imali su četiri poraza u šest utakmica i bitno je da smo trenutno prvi. Trebamo nastaviti puno raditi i napredovati - rekao je Karoglan.

Što kaže za drugo poluvrijeme?

- Neke stvari su mentalne. Belupo je izašao visoko, neke stvari sigurno trebaju biti bolje. Ne smijemo tako propadati, ali da me netko prije dva dana pitao što očekujem u ovoj utakmici, rekao bih pobjedu. Zanimala me samo pobjeda. U prvom poluvremenu smo bili bolji nego što sam mislio.

Komentara 3

MA
MarkoMarkoM
21:07 27.10.2023.

Alo, dečko, cool down.

NI
niko63
22:45 27.10.2023.

Ništa bez penala.

ZA
zagi101
21:54 27.10.2023.

nebu ni ovaj dugo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije