Uoči Sassuola

Trener Juventusa poručio Pjaci: On mora naučiti trpjeti!

Marko Pjaca
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/5
28.01.2017.
u 22:12

Puno očekujem od njega trebamo ga jer ima mnogo kvaliteta koje možemo koristiti, u našoj novoj formaciji on može biti ključni igrač - veli Allegri.

Trener Juventusa Massimiliano Allegri već je mnogo puta lijepo govorio o Marku Pjaci, isticao ga kao najveće pojačanje nakon što se naš igrač oporavio, ali minute mu je dosad davao na kapaljku. I nastavio je u tom tonu.

- On može biti naš ključni igrač ovog proljeća, samo Pjaca mora naučiti trpjeti! Puno očekujem od njega trebamo ga jer ima mnogo kvaliteta koje možemo koristiti, u našoj novoj formaciji on može biti ključni igrač - veli Allegri koji je sad na Marka počeo gledati kao i na mogućeg startera.

- Imam dvije dvojbe za utakmicu sa Sassuolom, Pjaca ili Cuadrado na desnom krilu (Marku više odgovara lijevo, nap.a.), te na zadnjem veznom Rincon ili Khedira - rekao je trener Juventusa.    

>>Evo kako je Mandžukić provocirao Khediru zbog rukometaša

Komentara 1

IV
IvanMNECRO
23:07 28.01.2017.

Zanimljivo, čim je napustio Dinamo, svi kritičari i tzv. novinari odmah ga hvale i vole. Dotad je bio ''samo još jedan'' u nizu koji se mora prodati. Šta reći, ista priča kao i sa Vrsaljkom, Brozovićem, sada Ćorićem itd. Pozdrav.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije