SLUŽBENO

Trener PSG-a potvrdio da Messi odlazi: 'Imao sam privilegiju trenirati najboljeg nogometaša ikada'

Ligue 1 - RC Strasbourg v Paris St Germain
PASCAL ROSSIGNOL/REUTERS
01.06.2023.
u 13:53

Britanski dnevnik Daily Mail javlja prijelomne vijesti o tome da Lionel Messi napušta Park prinčeva

Menadžer PSG-a Christophe Galtier potvrdio je da će Lionel Messi napustiti klub na kraju sezone, prenosi britanski Daily Mail.  U današnjoj izjavi Galtier je rekao: 'Imao sam privilegiju trenirati najboljeg igrača u povijesti nogometa. Bit će to Leova posljednja utakmica na Parku prinčeva protiv Clermonta'. 

Pariški velikan će u subotu navečer ugostiti Clermont u posljednjoj utakmici domaće sezone u kojoj su osvojili novi naslov pobjednika Ligue 1. Budućnost pobjednika svjetskog prvenstva u Kataru bila je vruća tema u nogometnom svijetu posljednje vrijeme, a njegov skori odlazak iz PSG-a donio je brojne upitnike. Svi se pitaju gdje će karijeru nastaviti argentinski čarobnjak, a nekoliko je mogućih opcija...

Pojavile su se informacije da bi Inter Miami čiji je vlasnik David Beckham mogao biti idući klub, bivša momčad Barcelona i saudijski Al-Hilal mogli biti takošer opcije za Argentinca. 

VEZANI ČLANCI:

Također, izašla je vijest kako klub iz Saudijske Arabije nudi 1.2 milijarde eura Messiju da dođe igrati na Bliski istok. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije