KLJUČNI SUSRET

Trener Rijeke: Ne bojimo se Olimpije, idemo izboriti Konferencijsku ligu

Rijeka je na Opus Areni pobijedila Osijek sa 2-0
Foto: Borna Jaksic/PIXSELL
1/2
28.08.2024.
u 12:01

Rijeka nakon HNL pobjede protiv Osijeka ide u Sloveniju, gdje je u četvrtak čeka uzvrat play-offa KL-a protiv Olimpije, koji je u prvom susretu završio 1:1

Nogometaši Rijeke ovog četvrtka gostuju kod ljubljanske Olimpije u uzvratnoj utakmici play-offa Konferencijske lige (19 sati). Susret na Rujevici završio je 1:1 pa će ova utakmica biti odlučujuća.

Momci Radomira Đalovića napunili su se samopouzdanjem nakon 2:0 prvenstvene pobjede nad Osijekom na Opus Areni pa trener mirnije putuje u Sloveniju.

– Nakon Osijeka radili smo samo regeneraciju. Nekoliko puta pogledali smo domaću utakmicu protiv Olimpije, mislim da neće biti nekih iznenađenja. Spremit ćemo se kako bismo mogli dati sve od sebe, biti maksimalno koncentrirani i kako bismo se plasirali u grupnu fazu Konferencijske lige – kaže Đalović pa dodaje:

– Gledajući njihove utakmice protiv Celja i dvije europske, vidjeli smo da na domaćem terenu igraju agresivnije i malo više napadački. Drukčiji su, ali bit ćemo i mi drukčiji. Ne bojimo se gostovanja, bilo je i jačih protivnika, a bit će i puno naših navijača. Ova mi utakmica znači i previše. Želim da moji igrači naprave taj iskorak, da izbore Konferencijsku ligu i da igraju utakmice protiv velikih klubova kako bi na najvećoj sceni još jednom pokazali svoju kvalitetu – zaključio je Đalović. 

 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije