Rumunjska

Trener Šahtara Lucescu ozlijeđen u prometnoj nesreći

\'schaktar08_nnn_spo_290810\'
VL
06.01.2012.
u 17:39

Trener Šahtara Mircea Lucescu (66), u kojem igraju naši Darijo Srna i Eduardo, hospitaliziran je u bukureštanskoj bolnici nakon što se u petak svojim automobilom zabio u tramvaj

Lucescu je upravljao svojim SUV-om, a u bolnici je završio i njegov suputnik. Rumunjski je trener pregledan u bolnici te su rendgenske snimke pokazale da je ozlijedio prsa. 

Prema neslužbenim informacijama lokalni mediji su izvjestili da da su Lucescu puknule tri rebrene kosti. Šef Hitne pomoći priopćio je da je Lucescu bio pri svijesti u trenutku kada su ga dovezli u bolnicu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije