PREKINUO MU NIZ

Trener srušio snove Andreju Kramariću, a nije imao pojma da to radi

Andrej Kramarić
Foto: NordPhoto/PIXSELL
Autori: Hina, Vecernji list
15.12.2018.
u 22:26

- Jednom u životu dobiješ priliku da napraviš ono što Lionel Messi i Cristiano Ronaldo koji su gotovo superljudi. I sa slomljenom nogom na terenu bih čekao priliku za zabijem taj gol - rekao je Kramarić

Kramarićev golgeterski niz prekinut je danas u 15. kolu Bundeslige. Nakon što je zabio na devet uzastopnih utakmica u Bundesligi, Ligi prvaka i za reprezentaciju, protiv Borussije Mönchengladbach "ostao je suh", a susret je završio 0-0.

Andrej Kramarić je igrao do 63. minute za Hoffenheim, a samo je jednom zaprijetio gostima, ali njegov pokušaj u 6. minuti bio je neprecizan. Nije bio baš zadovoljan odlukom trenera Juliana Nagelsmanna koji ga je izvadio iz igre.

- Jednom u životu dobiješ priliku da napraviš ono što Lionel Messi i Cristiano Ronaldo koji su gotovo superljudi. I sa slomljenom nogom na terenu bih čekao priliku za zabijem taj gol - rekao je Kramarić, prenosi Kicker.

Kramarić je dodao da mu se trener ispričao jer nije znao da je iza njega takav sjajan niz.

>> Pogledajte najbolje sportaše u 2018. godini

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
10:22 16.12.2018.

Trener nije znao da Kramaric redovito zabija????? Ne vjerojatno!!!!

DI
didajoza
09:59 16.12.2018.

Trener je izvadio Kramarića pa je zato i ostalo0:0 a zamjenu je napravio da do kraja utakmice Kramarić slučajno ne zabije valda je trener sada zadovoljan!!!

PR
prajdali100
23:10 15.12.2018.

Pa morao je znati..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije