DOBRO RASPOLOŽENJE

Trening uoči Australije prošao odlično, svi jedva čekaju da počne utakmica

Hrvatska nogometna reprezentacija na treningu
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/11
05.06.2014.
u 23:57

Reprezentativci su radili "punom parom" i nitko se nije požalio na ozljedu ili vrućinu.

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je i drugi trening Praia do Forteu, gdje će biti smješteni do kraja prvenstva. Svi su i dalje vidno raspoloženi i jedva čekaju posljednji test prije Brazila - susret s Australijom.

- Koncentrirani smo i spremni za Brazil. Vjerujem da možemo napraviti iznenađenje, zato smo i došli. Vrućina nam neće biti problem, navikli smo na nju - rekao je ranije optimistični Stipe Pletikosa.

S klokanima ćemo igrati u 1:00 sat po hrvatskom vremenu i bit će to pravi pokazatelj naših mogućnosti, koje neće umanjiti činjenica da igramo protiv najslabije rangirane reprezentacija od svih koje su na svjetskom prvenstvu - trenutno su 62.

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL, Ilustracija

- Australija je vrlo kvalitetna momčad. Igra moderan nogomet, poprimili su stil igre Nizozemaca. Igraju brzo, agresivno, pritišću nakon izgubljene lopte. Bit će zanimljiva utakmica i ozbiljan test za nas - upozorio je izbornik Kovač.

>> Tajanstveni Niko Kovač: Australci igraju stilom Nizozemaca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije