Reakcije trenera

Tudor: Bilo bi nepošteno da nismo zabili gol

Igor Tudor, Hajduk (1)
Ivo Čagalj/Pixsell
18.08.2013.
u 21:49

- Veselim se gostovanjima, naše najbolje utakmice odigrali smo u gostima. Idemo hrabro, igrat ćemo svoju igru

Pogotkom Antona Maglice u 77. minuti Hajduk je s 1:0 (0:0) svladao Slaven Belupo. Imali su domaćini nekoliko prigoda, ali bila je to slaba igra. No, za bijele je najvažnije da su osvojili tri boda i trenutno su najuspješnija momčad lige.

- Dosta smo se mučili, kad ne zabiješ gol na početku, onda je tako. Bilo bi nepošteno da nismo zabili gol, ova pobjeda mi je draga i slatka, vrlo je bitna. Ovo je psihološki važan trenutak, lijepo je vidjeti tablicu. Nije ovo bila dobra utakmica i što se fizike tiče. Caktaš nam je davao agresiju više, njega nam je teško nadoknaditi - kazao je trener Hajduka Igor Tudor.

Istaknuo je stoperski dvojac Maloča - Milović koji su po Tudoru, uz Šimunića i Križanca, najbolji u ligi te Lučića, Pašalića i Mujana, koji su prije dvije godine držali lijevu stranu kadeta, a sada su u prvoj momčadi. Splićane sada čekaju tri gostovanja, idu Istri, Lokomotivi i Osijeku.

- Veselim se gostovanjima, naše najbolje utakmice odigrali smo u gostima. Idemo hrabro, igrat ćemo svoju igru - zaključio je Tudor.

Ivan Katalinić nije očajavao zbog još jednog poraza. I dalje je bez pobjede, Slaven je ostao na dva boda, ima četiri poraza s golom razlike.

- Opet smo odigrali dobro, po običaju, i izgubili. Hajduk je iskoristio svoju prigodu, a mi smo bili bez pet igrača i teško je parirati bez njih. Četiri utakmice izgubili smo s golom razlike, kad uđe voda u uši moraš imati igrače s iskustvom. A mi imamo mlade igrače, nove. Dragovoljac u 92. minuti, Lokomotiva u 86. minuti, pa Istra igrač manje i sada u Poljudu gol u 77. minuti. Do pauze nas čekaju dvoboji s Dinamom i Zadrom, tu ćemo tražiti bodove - rekao je Katalinić.

U Poljud je stigao s malo podbadanja, a Hajdukovi igrači su mu uzvratili da ih je on motivirao.

- Ja sam ih motivirao? Nisam to primjetio na terenu - rekao je Katalinić, koji se sada sprema zagorčati život Kruni Jurčiću.

 >>Hajduk teškom mukom uspio pobijediti Slaven Belupo 1:0

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije