DERBI NA MAKSIMIRU

Tudor: Lokomotiva može pobijediti svakoga... Dobro, ne baš svakoga

igor tudor
Marijan Sušenj/PIXSELL
21.02.2014.
u 14:38

- Oni imaju veliki motiv svladati Hajduk, ali jednak motiv će biti i s naše strane. Mi želimo pobjeđivati. Odgovara nam njihov način igranja, vole se nadigravati - kaže Tudor.

Hajduk u subotu u subotnjem derbiju gostuje kod Lokomotive koju Splićani često nazivaju i Dinamovom filijalom. Susret je najavio trener Hajduka Igor Tudor.

- Izvrsna i mlada ekipa. To su sve talentirani i mladi igrači koji nemaju pritisak. Guraju dobro, mogu pobijediti svakoga...- rekao je Tudor pa se ispravio:

- Ne baš svakoga.

Iza Hajduka su dvije pobjede u prvenstvu, a Tudor se nada da će na Maksimiru upisati i treću.

- Oni imaju veliki motiv svladati Hajduk, ali jednak motiv će biti i s naše strane. Mi želimo pobjeđivati. Odgovara nam njihov način igranja, vole se nadigravati. No, mi moramo imati pravi pristup, ali vjerujem i u pojedinačni bljesak nekog od naših igrača - kaže Tudor koji je za kraj dodao:

- Oni konstantno rotiraju, igrači odlaze i dolaze. Otišli su Antolić, Puljić, Kramarić, ali su kupili Budimira, Šovšića, Mišića koji su igrači iste kvalitete. Imaju financijsku moć.

>> Hajduku pobjeda za 103. rođendan; Tudor: Ovo nije ono što želim gledati

Komentara 3

Avatar mohito
mohito
17:05 21.02.2014.

da je ovakvu bezobrastinu izjavil neko iz dinama, danima bi ga razapinjali, ali tudor se "nasalio"…tak je to, mediji kroje javno mijenje i jako su marljivi ...

Avatar jure23
jure23
15:27 21.02.2014.

bit će po onoj staroj hajdugčkoj, padni čim vidiš bijelu crtu i eto ti penal, ali ovaj put lokosi uzvračaju za sve poraze a onda će tovarima bit krivi mamić, suci, hns..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije