POBJEDA NAD DINAMOM

Tudor: Odigrali smo hajdučki, svaka čast igračima i publici

'14.09.2013., stadion Poljud, Split - MAXtv 1. HNL, 09. kolo, HNK Hajduk - GNK Dinamo. Igor Tudor. Photo: Tino Juric/PIXSELL'
'Tino Juric/PIXSELL'
14.09.2013.
u 21:13

- Čestite Hajduku. Iskoristili su našu slabost u skoku u prekidu i zasluženo pobijedio. To nam se ponovo događa i radit ćemo na tome. No, to je stvar odgovornosti i navike koju igrači moraju imati - rekao je Ivanković.

Hajduk je pogocima Marija Pašalića na Poljudu svladao Dinamo s 2:0.

- Čestite Hajduku. Iskoristili su našu slabost u skoku u prekidu i zasluženo pobijedio. To nam se ponovo događa i radit ćemo na tome. No, to je stvar odgovornosti i navike koju igrači moraju imati - rekao je trener Dinama Branko Ivanković.

Dinamo sad dolazi Černomorec u Europskoj ligi.

- Stiže nam neugodan protivnik koji je jučer pobijedio u gostima. Moramo se oporaviti od ovog poraza - izjavio je Ivanković.

Pogoci su pali nakon slobodnih udaraca, a oba je izveo debitant Haris Bukva.

- Bukva nam je donio kvalitetu u prekidu. Prekidi su sastavni dio nogometa. Čestitam Dinamu, ali mislim da smo zasluženo pobjedili. Odigrali smo hajdučki. Prvo poluvrijeme je bilo malo lošije, ali smo u nastavku bili bolji.

Kako Tudor komentira igru Pašalića.

- Odigrao je dobro i bez dva gola koje je zabio. Imam za sve samo riječi pohvale, ali i za publiku. Osjeća se ljubav na stadionu - rekao je Tudor.

>> Dinamo s dva pogotka uništio 18-godišnji Mario Pašalić!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije