Europska liga

Tudor remizirao s Borussijom, Slovan iznenadio Marseille, Dodo zabio gol

Igor Tudor
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/6
01.10.2015.
u 23:19

Ivan Strinić s klupe je gledao pobjedu Napolija u gostima protiv Legije (2:0), a Matej Jelić igrao je do 86. minute za bečki Rapid koji je u Minsku pobijedio Dinamo.

U drugom kolu Europske lige grčki PAOK remizirao je kod kuće s Borussijom iz Dortmunda, završilo je 1:1. Momčad Igora Tudora namučila je Nijemce koji su do boda došli tek u 72. minuti.

PAOK je poveo u 34. minuti, pogodak je postigao Robert Mak, slovački napadač koji je i našoj Lokomotivi u kvalifikacijama zabio tri gola. konačni rezultat postavio je Gonzalo Castro.

Ivan Strinić s klupe je gledao pobjedu Napolija u gostima protiv Legije (2:0), a Matej Jelić igrao je do 86. minute za bečki Rapid koji je u Minsku pobijedio Dinamo 1:0. Krasnodar je pobijedio Gabalu sa 2:1, a zanimljivo je da je jedini pogodak za goste zabio Dodo, bivši igrač Dinama i Intera. 

>>Partizan slavio u Njemačkoj, Badelj i Rebić u Portugalu, autogol Tonela

Europska liga:

Celtic - Fenerbahçe 2:2
Molde - Ajax 1:1

Rubin Kazan - Bordeaux 0:0
Liverpool - Sion 1:1

PAOK - Borussia Dortmund 1:1
Krasnodar - Gabala 2:1

Legia Varšava - Napoli 0:2
Club Brugge - Midtjylland 1:3

Dinamo Minsk - Rapid Beč 0:1
Villarreal - Viktoria Plzenj 1:0

Braga - Groningen 1:0
Olympique Marseille - Slovan Liberec 0:1

Komentara 2

DE
derin
00:36 02.10.2015.

Toliko o smiješnim cesima., bravo za Tudora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije