VAŽNIJE OD DERBIJA

Tudor uoči Dragovoljca: Ovakve utakmice odlučuju prvenstva

Igor Tudor (1)
Ivo Čagalj/Pixsell
03.08.2013.
u 14:31

- To su utakmice u kojima se gube i dobivaju prvenstva, a možda su značajnije od pobjeda u derbijima - rekao je Tudor.

Hajduk u nedjelju navečer na Poljudu očekuje Hrvatski dragovoljac u četvrtom kolu MAXtv Prve lige. Trener Splićana Igor Tudor uoči susreta s crnima još se jednom osvrnulo na poraz od Dile Gori.

- Još uvijek mislim da imamo velike šanse proći, no sad smo koncentrirani na Dragovoljac. To su utakmice u kojima se gube i dobivaju prvenstva, a možda su značajnije od pobjeda u derbijima.

Dragovoljci najavljuju da se na Poljudu neće braniti i da će ići na pobjedu.

- To b bilo sjajno jer bi gledatelji vidjeli dobru utakmicu. Tada bi svi preduvjeti, osim travnjaka, bili ispunjeni. Treba reći da Dragovoljac može itekako zaprijetiti - kaže Tudor.

Tudor je uvjeren da će njegovi igrači ozbiljno pristupiti utakmicu.

- Moram napraviti sve da na pravi način shvate susret. U svaku smo utakmicu ušli kako treba pa ćemo valjda i u ovu.

>> Nisu otpisani: Hajduk je bolji na gostovanjima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije