CHRISTIAN ATSU

Turski mediji: Pronađeno je beživotno tijelo bivšeg igrača Chelseaja. Imao je samo 31 godinu

FILE PHOTO: Premier League - Newcastle United v Norwich City
Scott Heppell/REUTERS
18.02.2023.
u 08:07

Iako su postojale informacije kako je još uvijek živ, tužne vijesti javljaju tamošnji portali

Tijelo nogometaša Christiana Atsua pronađeno je u ruševinama turskog grada Antakya 12 dana nakon snažnih potresa, pišu turski mediji pozivajući se na objavu njegovog menadžera Murata Uzunmehmeta. Nekoliko sati nakon potresa objavljeno je da je Atsu pronađen i hospitaliziran, no ta je informacija dva dana kasnije demantirana.

 

 

Imao je 31 godinu, bio je igrač turskog prvoligaša Hatayspora, a karijeru je započeo kao nogometaš Porta. Iz portugalskog kluba je otišao u Chelsea, a kao član slavnog engleskog kluba je bio na brojnim posudbama. Na kraju ga je otkupio Newcastle te se ondje zadržao od 2016. do 2021. godine.

 

 

Njegova obitelj i supruga nadali su se kako će ga pronaći živog, potraga nažalost nije završila sretno nakon što je razorni potres pogodio jug Turske te sjevernio dio Sirije

Standings provided by Sofascore

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije