Iz Kine u Tursku?

Turski mediji se raspisali o slavnom Hrvatu: Bilić sve dogovorio, stiže na klupu Fenera

Šibenik: Poznati prate utakmicu finala Hrvatskog nogometnog kupa
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/2
22.12.2021.
u 20:15

Turci navode da će Bilić posljednju utakmicu u Kini odraditi 3. siječnja i nakon toga otputovati za Tursku. Debitirati bi za Fenerbahçe trebao 10. siječnja protiv Adane. U Kini je Bilić, navodno, zarađivao oko pet milijuna eura

Turski dnevnik Fanatik tvrdi da se Slaven Bilić vraća u Tursku i preuzima Fenerbahçe. Bilić, koji je od 2013. do 2015. godine vodio Fenerbahçeove gradske rivale Beşiktaş, od siječnja ove godine je u Kini, gdje je trener Beijing Guoana.

"Slaven Bilić je novi trener Fenerbahçea. Uprava istanbulskog kluba i hrvatski trener postigli su dogovor te će Bilić u Fenerbahçeu godišnje zarađivati 2,9 milijuna eura. I Beşiktaş je htio dovesti Bilića, ali im je on rekao: 'Hvala na ponudi, no dogovorio sam se s drugim klubom.' Nije naveo koji je to klub, ali riječ je o Fenerbahçeu", piše Fanatik.

Fenerbahçe je tek šesti u turskom prvenstvu i ima čak 17 bodova manje od vodećeg Trabzonspora. U Europi Fenerbahçe igra u Konferencijskoj ligi, suparnik će mu biti praška Slavia.

Turci navode da će Bilić posljednju utakmicu u Kini odraditi 3. siječnja i nakon toga otputovati za Tursku. Debitirati bi za Fenerbahçe trebao 10. siječnja protiv Adane. U Kini je Bilić, navodno, zarađivao oko pet milijuna eura.

Bilić je Beijing Guoan vodio u 17 utakmica. Ima učinak od osam pobjeda, tri remija i šest poraza uz gol-razliku 24:22.

Komentara 2

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
12:33 23.12.2021.

Fener je trenutno na 4. mjestu turskog prvenstva sa 29 bodova, a prošle sezone je bio 3. Nakon dolaska Bilića koji kao trener nije nikada ništa osvojio, po uobičajenom scenariju završit će na 7. do 10. mjestu nakon čega slijedidi cipela i klasično naplaćivanje do zadnjeg nezarađenog novčića nakon što unazadi ekipu.

DU
Ducko
20:43 22.12.2021.

Maska sve kaze o njemu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije