LOŠI REZULTATI

Vitor Pereira drugi put u karijeri dobio otkaz na klupi Fenerbahčea

Reuters
21.12.2021.
u 16:03

Fenerbahče je zadnji naslov prvaka Turske osvojio 2014. godine, a prošle sezone su završili na trećem mjestu, iza gradskih rivala Bešiktaša i Galatasaraya.

Turski nogometni prvoligaš Fenerbahče nakon niza loših rezultata u domaćem prvenstvu rakinuo je ugovor sa portugalskim trenerom Vitorom Pereirom

Bio je to drugi mandat Pereire na klupi Fenerbahčea, vodio ih je i u sezoni 2015-2016. kada su završili na drugom mjestu u domaćem prvenstvu. A i tada je dobio otkaz.

Drugi mandat na klupi istanbulskog kluba počeo mu je u srpnju ove godine, ali nakon 17 kola turskog prvenstva je na petom mjestu 28 bodova, odnosno ima 14 bodova manje od vodećeg Trabzonspora. Također, nisu uspjeli osigurati nastavak natjecanja u Europskoj ligi. Bili su treći u svojoj skupini pa će europsko natjecanje nastaviti u šesnaestini finala Konferencijske lige. 

Fenerbahče je zadnji naslov prvaka Turske osvojio 2014. godine, a prošle sezone su završili na trećem mjestu, iza gradskih rivala Bešiktaša i Galatasaraya.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije