Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU HTJELI IGRATI

U AEK-u ogorčeni zbog podrške BBB-ima: 'Rastužio me potez navijača'

GRE, UEFA EL, Panathinaikos vs Villarreal CF
Foto: EXPA/ Focus Images/ Yannis Halas
1/7
26.09.2023.
u 10:33

Na navijačkoj tribini poznate skupine 'Gate 13' nalazio se veliki transparent na kojem je pisalo "Free The Boys". Na to su reagirali iz AEK-a te je policija uklonila transparent.

AEK je jučer u petom kolu grčkog prvenstva s 2:1 slavio na gostovanju kod Panathinaikosa. Domaći navijači Panathinaikosa odlučili su dati podršku uhićenim Bad Blue Boysima koji se još uvijek nalaze u pritvoru diljem Grčke, a otprije je poznato kako se te dvije skupine u dobrim odnosima, a neki od njih su zajedno bili i u neredima na ulicama grčke prijestolnice.

Na navijačkoj tribini poznate skupine 'Gate 13' nalazio se veliki transparent na kojem je pisalo "Free The Boys". Na to su reagirali iz AEK-a te je policija uklonila transparent. Susret je zbog toga zamalo bio i odgođen. AEK navodno nije želio započeti utakmicu dok se spomenuti transparent ne ukloni, igrači su htjeli napustiti teren, pa je organizator reagirao i udovoljio zahtjevima crno-žutih. Video pogledajte OVDJE.

- Pobjedu želimo posvetiti Michalisu i njegovoj obitelji. Rastužilo me što su navijači Panathinaikosa skandirali slogane zagrebačkom Dinamu. Srećom, bilo je onih koji nisu odobravali ovaj postupak - rekao je veznjak AEK-a Kostas Galanopoulos.

Komentara 2

EL
EldersWisdom
10:52 26.09.2023.

A video pokazuje da ga je udario i vjerojatno ubio drugi AEKov navijac...

KO
Kormoran
10:51 26.09.2023.

AEK licemjeri, glume svece a isti su kao navijači Panathinaikosa, ako ne i gori

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije