Klopp ga nije volio

U Borussijinoj petardi Hannoveru Perišić 'zamrznut' na klupi

'Dortmund's Ivan Perisic celebrates his 3-1 goal during the German Bundesliga match between Borussia Dortmund and Hannover 96 at the Signal Iduna Park in Dortmund, Germany, 26 February 2012. Photo: K
DPA/Pixsell
19.12.2012.
u 22:34

Iako je dortmundski sastav već na poluvremenu imao visoko 3:0 vodstvo, hrvatski nogometaš nije dobio šansu

Borussia Dortmund lako se obračunala s Hannoverom u osmini finala Njemačkog nogometnog kupa. Pobijedili su crno-žuti na svom Westfalenu s visokih 5:1, ali prste u toj pobjedi, niti u pogocima nije imao Ivan Perišić. Hrvatski je reprezentativac ostao \"zaboravljen\" na klupi iako je Borussia već na poluvremenu imala ugodnih 3:0.

Pogotke za Borussiju postigli su Götze (3), Blaszczykowski i Lewandowski, dok je počasni pogodak za Hannover zabio Diouf.

Četvrtfinale Kupa neće vidjeti Mato Jajalo i njegov Köln koji je izgubio na gostovanju kod Stuttgarta 1:2. Jajalo je odigrao cijelu utakmicu za Köln.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije