Dobili 3000 ulaznica

U Bruxellesu će Hrvatsku bodriti oko 1500 navijača

hrvatski navijači (1)
Davor Puklavec/Pixsell
10.09.2012.
u 07:30

– Ne pamtim kad je zadnji put u kvalifikacijama bilo ovakvo zanimanje za utakmicu, možda za okršaj na Wembleyju s Englezima – kaže Nikša Martinac koji je u HNS-u zadužen za prodaju ulaznica

Na stadionu King Baudouin u Bruxellesu hrvatsku će reprezentaciju na utakmici s Belgijom bodriti oko 1500 navijača koji će biti smješteni u posebnom sektoru za gostujuće navijače. Stadion, inače, prima 45.000 gledatelja, navodno su svi ostali sektori, rezervirani za domaće navijače, rasprodani...

– Od domaćina smo dobili 3000 ulaznica, toliki je kapacitet posebnog sektora za gostujuće navijače. Do subote popodne imali smo nešto više od tisuću zahtjeva za ulaznice, tako da mogu reći da u Bruxellesu neće biti više od 1500 naših navijača. Ulaznice se neće moći kupiti u Bruxellesu, prodavale su se samo na internetu – rekao nam je Nikša Martinac koji je u HNS-u zadužen za prodaju ulaznica.

Cijena je ulaznice 30 eura, a Martinac naglašava:

– Ne pamtim kad je bilo ovakvo zanimanje za jednu gostujuću utakmicu Hrvatske u kvalifikacijama! Možda se ovo zanimanje navijača može usporediti s onim kad smo igrali s Englezima na Wembleyju. Podsjetit ću da je lani u Ateni bilo 800 naših navijača, a u Istanbulu samo 300 – rekao nam je Martinac dodavši da je navijačka skupina "Uvijek vjerni" kupila oko 250 ulaznica.

 

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
08:01 10.09.2012.

Treba se paziti velikosrpskih podvala, kako na tribinama, tako i u medijskom prostoru. Sve su spremni učiniti da diskreditiraju Hrvatsku. Oprez!

LO
lojtra1
08:09 10.09.2012.

Najveća velikosrpska podvala bila bi ta da oni uspiju nekoga u grupi pobijediti!

SE
serđo
10:03 10.09.2012.

kakve veze ima koliko su ulaznica dobili komedijaši iz skupine uvijek vjerni jajduku. pa vidi se koliko ih ima, kao da su oni neki faktor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije