Puno toga na kocki

U El clasicu pada odluka i o osvajaču Zlatne lopte

'REFILE - CORRECTING TO CHAMPIONS LEAGUE DRAW, NOT EUROPA LEAGUE FC Barcelona\'s Andres Iniesta (L) of Spain receives the Best Player UEFA 2012 award from UEFA President Michel Platini during the draw
'ERIC GAILLARD'
06.10.2012.
u 11:38

Četiri su glavna kandidata za prestižnu nagradu - Barcelonini Lionel Messi i Andres Iniesta, te Realovi Iker Casillas i Cristiano Ronaldo

U 13. El clasicu u posljednjih 18 mjeseci nije na kocki samo Realov ostanak u borbi za naslov. Podsjetimo, Barcelona ima prednost od osam bodova i u slučaju pobjede otišla bi na praktički nedostižnih 11 bodova.

U igri je još jedna važna stvar - Fifina Zlatna lopta! Naime, pobjednik utakmice Barcelone i Reala vjerojatno će iznjedriti i osvajača Zlatne lopte za 2012. godinu, bilo da to bude Barcelona, čiji kandidati su Lionel Messi i Andres Iniesta, bilo da to bude Real i njegov dvojac Iker Casillas i Cristiano Ronaldo.

Onaj tko se iskaže u posljednjoj pravoj velikoj utakmici ove jeseni, mogao bi dobiti presudnu prednost u glasovanju za prestižnu nagradu koje će se održati u siječnju iduće godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije