Strava u Brazilu

U gradu u kojem igra Hrvatska navijača ubili wc školjkom!

Recife, neredi
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
04.05.2014.
u 13:36

Brazil tako u posljednje vrijeme ima sve više problema s navijačima, a onih koji ne podržavaju Svjetsko prvenstvo svakih je danom sve više

Jedan brazilski navijač ubijen je u neredima koji su se dogodili nakon utakmice druge brazilske lige između Santa Cruza i Parane. Gostujući navijač pogođen je wc školjkom u glavu te je ubrzo preminuo. Kako javlja lokalna policija, još tri osobe su ozlijeđene, a istraga je u tijeku.

Lokalni mediji javljaju da je policija gostujuće navijače poslala kući i prije nego što je meč završio kako bi izbjegla sukob, ali onu su upali u zasjedu navijača Santa Cruza.

Inače, događaj se dogodio u Recifeu, gradu koji će biti domaćin Svjetskog prvenstva koje se održava za nešto više od mjesec dana. Upravo u tom gradu igrat će i Hrvatska, tamo ćemo odigrati treću utakmicu u skupini protiv Meksika.

Brazil tako u posljednje vrijeme ima sve više problema s navijačima, a onih koji ne podržavaju Svjetsko prvenstvo svakih je danom sve više. Ipak, domaćini uvjeravaju da će Mundijal proteći bez problema te da su spremni za organizaciju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije