Vatreni protiv gauča

U Travnu, kod Azzura - navijajte za Hrvatsku!

Hrvatska navijači Karlovac
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/2
21.06.2018.
u 17:19

U Travnom kod atomskog skloništa u ulici Božidara Magovca 167 ili kod caffe bara Azzuro moći ćete navijati za nogometnu reprezentaciju Hrvatske

Nakon Zaprešić Boysa, koji će se vratiti za osminu finala, nakon prve pobjede protiv Nigerija, veli dvoboj - Hrvatska i Argentina možete od 20 sati gledati u Travnom. 

– Moja je ideja da oživimo Travno. Svaki kvart ima neku priču, neki sadržaj, a mi samo Dane Travnog koji nisu baš zaživjeli. Želim da dođu obitelji s djecom, psom, da sve bude skroz opušteno. Mogu ljudi donijeti i svoju cugu, leći na ležaljku i zabaviti se – počeo je organizator Hasan, nekadašnji vođa Bad Blue Boysa, iz doba kada je skupina nastala, a to je bilo 1986. godine.

Hrvatska navijači Karlovac
1/16

Dakle, u Travnom kod atomskog skloništa u ulici Božidara Magovca 167 ili kod caffe bara Azzuro moći ćete navijati za nogometnu reprezentaciju Hrvatske.

Bit će to druženje i za najmlađe, organizirat će se likovne radionice, moći će se zaigrati i nogomet. Zamišljeno je i da se u suradnji s Futsal Dinamom organizira utakmica humanitarnog karaktera za obitelj nedavno preminulog Matije Capara.

– Nadamo se da će Hrvatska igrati dobro, da će dugo gurati na ovom turniru i da ćemo se u Travnom svi zajedno moći jako dobro zabaviti. Koncept je doista neformalan i vjerujem da ćemo pamtiti ovo Svjetsko prvenstvo po dobrom nogometu, uspjehu vatrenih i našoj zabavi – rekao je Hasan.

Nakon prve utakmice i osiguranje je bilo prezadovoljno kompletnom organizacijom i doživljajem, stoga, neka Travno bude vaš novi dom za vrijeme Svjetskog prvenstva. 

Dođite u Travno, zabavite se i navijajte za vatrene.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije