Generalna proba u Veslačkoj

Uefa potjerala plave u Zagreb, stižu i Amerikanci

Dinamo (1)
Tomislav Miletić/Pixsell
13.12.2010.
u 21:25

S plavima nije bio i izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić, nego samo njegov brat Zoran.

Vrijeme između treninga kratili su zajedničkim večerama te druženjem u hotelu “Park”. Dinamovci su planirali još i u utorak trenirati kraj mora, no zbog Uefinih pravila, a to je da momčad mora održati trening naviše 50 kilometara od mjesta na kojem će se igrati utakmica, generalnu probu imaju danas u Veslačkoj ulici, a Grci u Maksimiru.

– Ujutro putujemo u “Vilu Tinu” na Bukovac gdje ćemo biti u izolaciji do treninga – objasnila je Morana Đurčević, glasnogovornica plavih.

U Rovinju je Halilhodžić vježbao napadačke akcije i prekide, a i dalje inzistira na dvije kombinacije, ofenzivnoj i defenzivnoj, ovisno o semaforu. U njega će sa zanimanjem gledati i 15 grčkih novinara, a stižu novinari čak i iz SAD-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije