prije utakmice

Ugledni engleski novinar: Jako glup potez, ten Hag zbog ovoga mora dobiti otkaz!

Premier League - Manchester United v Liverpool
Foto: Phil Noble/REUTERS
1/4
23.08.2022.
u 09:51

Pljuštali su negativni komentari na taj potez uoči susreta, a jedan od onih koji je oštro osudio taj potez i čak zatražio smjenu ten Haga bio je poznati engleski novinar Piers Morgan.

U posljednjoj utakmici 3. kola engleskog prvenstva Manchester United je upisao prvu pobjedu u sezoni, s 2:1 je svladao kod kuće viceprvaka Liverpool. Sancho je doveo domaće u vodstvo nakon lijepe malonogometne akcije, ali i loše reakcije Liveproolovih stopera. Rashford je povisio prednost u drugom dijelu, a konačnih 2:1 postavio je Salah desetak minuta prije kraja susreta.

Reakcije britanskih medija izazvao je potez trenera Manchestera Erika ten Haga koji je na početku susreta na klupi ostavio kapetana ekipe Harryja Maguirea i Cristiana Ronalda. Umjesto Ronalda, ten Hag je u vrh napada gurnuo Rasforda, a na lijevo krilo stavio je mladog Šveđanina Anthonyja Elangu. Pljuštali su negativni komentari na taj potez uoči susreta, a jedan od onih koji je oštro osudio taj potez i čak zatražio smjenu ten Haga bio je poznati engleski novinar Piers Morgan.

- Stavljanje Ronalda na klupu umjesto Elange protiv Liverpoola, čak i prema trenutnim groznim standardima Manchester Uniteda, jedna je od najglupljih odluka u povijesti nogometa. Ten Hag bi trebao biti otpušten samo zbog ovoga ako večeras budu pregaženi... ili bolje rečeno KADA budu pregaženi - napisao je Morgan uoči utakmice na Twitteru.

Nakon što je Manchester iznenađujuće slavio protiv velikog rivala Liverpoola Morgan je reagrao na svoju objavu dodavši samo jednu rečenicu. 

- Ažuriranje: Arsenal ostaje na vrhu Premier lige.

Navijači su jedva dočekali Morganovu reakciju i u komentarima ismijali njegovu lošu prognozu.

- Samo ću ignorirati koliko si bio u krivu.

- Ti si sramota!

- Nemaš pojma o čemu govoriš.

- Ne zanima nas što ti misliš - pisali su mu.

Komentara 2

SP
Sankt Pauli
10:04 23.08.2022.

A jeli je tweetao nesto poslje Utakmice?!

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
11:14 23.08.2022.

Den Haag treba dobiti otkaz?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije