ZAVRŠILO 2:1

Manchester United u velikom derbiju svladao Liverpool, Kloppova momčad još bez pobjede

Manchester United v Liverpool - Premier League - Old Trafford
Foto: David Davies/PRESS ASSOCIATION
1/2
22.08.2022.
u 23:13

Sancho je lijepim golom doveo Manchester United u vodstvo u 16. minuti susreta, a Rashford je povećao na 2-0 u 53. minuti, Jedini pogodak za Liverpool je postigao Salah u 81. minuti.

U ponedjeljak u zadnjoj utakmici 3. kola engleskog prvenstva Manchester United je upisao prvu pobjedu, sa 2-1 svladao je kod kuće viceprvaka Liverpool.

Sancho je lijepim golom doveo Manchester United u vodstvo u 16. minuti susreta, a Rashford je povećao na 2-0 u 53. minuti, Jedini pogodak za Liverpool je postigao Salah u 81. minuti. 

Zahvaljujući ovoj pobjedi Manchester United je došao i do prvih bodova i na ljestvici se popeo na 14. mjesto. Liverpool koji iz prva dva kola ima dva boda nalazi se na 16. mjestu. Prvi je Arsenal sa stopostotnim učinkom u porva tri kola i devetž bodova.

Sampdoria i Juventus bez golova

U zadnjoj utakmici 2. kola talijanskog prvenstva u ponedjeljak Juventus i Sampdoria su odigrali bez pogodaka 0-0.

Juventus je sa četiri boda nakon ove utakmice na četvrtom mjestu na ljestvici, dok je Sampdoria došla do prvog boda i nalazi se na 16. mjestu. U sljedećem kolu Juventus igra protiv Rome koja je ranije u ponedjeljak pobijedila kod kuće Cremonese. 

Remi Elchea i Almerije

Eleche i Almeria su u ponedjeljak u utakmici 2. kola španjolskog prvenstva odigrali neriješeno 1-1.

Poveli su gosti pogotkom Sadiqua u 23. minuti, a izjednačio je Collado sedam minuta kasnije.

Nakon poraza u prvom kolu i Elche i Almeria su došli do prvih bodova. Almeria se nalazi na 12. mjestu na ljestvici, a Elche na 17.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije